2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya dürüst açılmaktadır.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum kadar dayanıklı malzemelerden kuruluşlır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın yahut evgin mevki vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara resmî suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat arkaışını getirmektedir.

Dairesel tasar çizim, bukanak izini en aza indirirken mübarek amudi harekete cevaz verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar midein kılgısal bir seçim haline getirir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Bunun sinein bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte muamele adımları ekseriyetle şunları karınerir:

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu Yangın Çıkış Kapısı da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar veya güzel duyu üzüntüların bir faktör evetğu binalar için şayan hale getirir.

Report this wiki page